KILAB

Containerrenovering

Ett affärsområde som vuxit fram hos oss under senare tid är renovering av containrar. Tillsammans med våra partners så har vi skapat ett komplett erbjudande.

Besiktning

Vi gör en grundlig besiktning av din container och identifierar eventuella fel.

Reparation

container-3 Tillsammans med våra partners så utför vi reparation av containern. Det kan vara allt från att rikta och byta luckor till att laga hål och rost. Även ombyggnationer förekommer. Inget är främmande för oss!

Lackering / Dekalering

container-2 Vi lackerar containern enligt din specifikation. I en, två eller varför inte tre färger? Självklart använder vi oss enbart av miljövänliga färger! Efter utfört lackeringsuppdrag så monterar vi önskade dekaler, så som kundlogotyper, reflexer och sorteringsinstruktioner. Vi utför även nummerserier och märkning åt slutkund. Alla dekaler tillverkar vi i eget hus eller så bifogar kunden egna.

Antigrafitti-klarlack

Flera av våra kunder har stora problem med klotter på sina containrar. Vi har tillsammans med våran färgleverantör tagit fram en klarlack som är avstötande mot sprayfärg m.m. Kunden kan med lätthet tvätta av eventuellt klotter, vilket medför stora besparingar i transport, omlackering och inte minst förlorad inkomst.

Lagring

container-1 Vi tillhandahåller uppställningsplats för containrar som inte används för tillfället. Under tiden containern är hos oss utför vi en komplett renovering. Du kan sedan göra avrop när du önskar.

Läs mer om containerrenovering i vårt produktblad.